Liften voor de horecabranche zijn in grote lijnen onder te brengen in 2 groepen.
De eerste is gericht op uw praktische bedrijfsvoering: liften tussen de keuken- en restaurantlocatie, die het uitserveren en bevoorraden versnellen en vergemakkelijken, uiteraard ook met het oog op Arbo- en HACCP-normen.
De tweede groep liften voor de horecabranche is gericht op uitbreiding van uw klantenkring; liften die uw horecagelegenheid goed toegankelijk maken voor een brede doelgroep. Een veilige overbrugging van niveauverschillen door gebruikmaking van liften zorgt ervoor dat niet alleen mensen met een functiebeperking (15% van Nederland), maar ook senioren en jonge gezinnen met kinderwagens zich welkom voelen bij u.
De eerste groep liften zorgt voor een effectievere routing, een efficiëntere inzet van personeel, meer aandacht voor de klanten en levert daarmee zowel een besparing als een omzetverhoging op. Dit in combinatie met de toegankelijkheidsoplossingen welke voor een toename van klanten en dus omzet kunnen zorgen, zorgt voor een waardevolle investering in zowel uw bedrijf en personeel als uw klanten en toeleveranciers.